Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Butikker, Håndverkere, Elektro, Varmepumper

ElektroTeam AS

Elektro Team AS – f.no 977 051 452 – har ca 28 ansatte og ble etablert i 1987. Firmaet har kontor og lager på Fillan i Hitra Kommune og Hamarvik i  Frøya Kommune. Elektro Team AS hadde i 2010 en omsetning på ca 32 mill. Firmaet har spesialisert seg mot det lokale næringslivet og privatmarkedet. Våre satsingsområder er bl.a elektro, IKT/ nettverk , telefon, alarm og sikkerhet, automasjon og maritime elektriske installasjoner.Elektro Team AS har egen IT avdeling og kan levere komplette IKT til sluttbruker i industri, offentlig eller privat.

I 2009 etablerte vi automasjonsavdeling for service, drift, utvikling og vedlikehold for våre samarbeidsbedrifter i industrien.

De senere år har vi utviklet firmaet til å  forestå  totaltekniske entrepriser. Vi startet med det i 2003 da vi overleverte vår hittil største totalteknisk entreprise ved Hitra Helsetun til Hitra Kommune til en prislapp på ca 30 mill. Senere har vi levert totatekniske løsninger ved flere skoler og andre offentlige bygg.

Elektro Team AS er tilsluttet bransjeorganisasjonen NELFO og er en bedrift i ELFAG som er en av de få kjeder for elektroentreprenører som er landsdekkende.

Oppdatert