Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Reiseliv, Overnatting, Båtutleie, Aktiviteter

Angelamfi Hitra AS

– Angelamfi Hitra tilbyr flotte opplevelser i et maritimt miljø, med frisk luft og god atmosfære bare 2,5 time fra Trondheim.

Steinsjø as har leid ut hus og rorbuer til fisketurister på Hitra siden 1997. Våre anlegg er lokalisert i Kvenvær, i Knarrlagsund og i Grefsnesvågen. Steinsjø as har 300 senger som er fordelt på 50 leiligheter med plass til alt fra 2 personer til 12 personer. Vi har 70 små og store båter i utleie.

På Angelamfi Grefsnesvågen får du overnatting i rorbuer med høy standard, muligheter for å møtes i stort konferanserom, badeanlegg med jacuzzi, badestamp og badstu.

På Steinsjø i Kvenvær kan du bo helt på bryggekanten og bokstavelig talt hoppe rett i båten. Med båt fra Kvenvær er du umiddelbart ut på storhavet. Kvenvær har butikk som selger dagligvarer og fiskeutstyr og en restaurant som selger god lokal mat.

Vårt anlegg Steinsjø Knarrlagsund har 3 flotte leiligheter helt i sjøkanten med plass fra 4 til 6 personer.

Ved alle våre anlegg har du mulighet for å leie den båten du ønsker for å fiske den fisken i det området den finnes.

Andre spennende aktiviteter å velge blant på Hitra er fotturer i flott og variert turterreng, ostesmaking på lokal gårdsbutikk, fjordrafting, padling, sykkelturer og egen 9 hull golfbane på Akset på Innhitra. Alt ligger til rekke for en opplevelse dere vil huske lenge.

Dere finner oss sørvest på Hitra ut mot storhavet med tusenvis av øyer, holmer og skjær.

Angelamfi Hitra båt Quicksilver

Angelamfi Hitra har flotte båter. Vår nyeste båt er Quicksilver

 

Angelamfi Hitra har på alle anleggene høy kvalitet på boenheter og båter. Boenhetene ligger stort sett ved bryggekanten og har utsikt over vågen. Angelamfi Grefsnesvågen har også eget badeanlegg med boblebad, badestamp og badstu som står til disposisjon for våre gjester.

Konferanserommene på Angelamfi Grefsnesvågen har kapasiteter for inntil 50 og 16 personer, egen garderobe og toalett. Tilknyttet møterommene er det en egen terasse som kan benyttes til en benstrekk i kaffepausene. Møterommet har AV-utstyr og tilgang på trådløst internett.

Vi ønsker dere velkommen og ser fram til å skreddersy et spennende opphold hos oss.

Oppdatert