Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Håndverkere, Metall og glass

Byggmetall AS

Moderne og energi kalkulerte industribygg

Byggmetall AS, utfører total og del entrepriser av industribygg, samt andre stål og betong konstruksjoner til bygg og anleggsbransjen.

Sammen med våre kunder, designer og prosjekterer vi leveransene med Autodesk Revit 3 D programvare. Stålkonstruksjoner produseres enten i vårt nye og moderne verksted på Hitra eller i samarbeid med andre EN 1090 sertifiserte firma i bransjen.

Ved å benytte energi vennlige produkter, kan man oppnå energiklasse A på leveransene og dermed meget lave driftskostnader i de påfølgende driftsår etter overlevering. 

Denne prosessen kalkuleres og anbefales utført før prosjektet igangsettes.

Våre leveranser utføres iht TEK 10 og Sintef Byggforskserien


Våre kunder er næringsaktører i Norge.

Oppdatert