Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Reiseliv, Overnatting, Servering, Pub, Båtutleie

Dolmsundet Hotell AS

 

Dolmsundet hotel Hitra er et fullservice overnattingssted sentralt beliggende i øyregionen. Vi har til sammen 46 rom, leiligheter og hytter med over 130 senger. Mange med kjøkken. 

Hotellet framstår som moderne med flotte rom og leiligheter, og spennende arkitektur. Vi ligger svært sentralt til i øyregionen Hitra og Frøya, midt mellom Fillan (12 km) og Sistranda (11 km). 

Hos oss får du tidlig frokost og restauranten er åpent til sent. Kjøkkenet har fokus på lokal mat. 

Ditt overnattingssted i øyregionen Hitra/Frøya! 

Høydepunkter på Dolmsundet hotell Hitra: 

• Nye, flotte og store hotellrom – her har du god plass. Mange med egen terasse. 

• Leiligheter og hytter med to soverom, kjøkken, stue, bad med dusj/Wc. TV og internett. 

• God mat og store porsjoner 

• Treningsrom – gratis å bruke 

• Øyregionens desidert kjappeste internett-tilkobling med 200 Mbit wlan – 100% dekning! 

• Suveren 3G/4G-dekning fra Telenor og Netcom. 

 

 

 

«Langhuset» 

Vårt hyggelige vertskap tar dere med tilbake til 400-tallet. Stemningen rundt bålet inne i langhuset er helt unik, og sammen med god mat, drikke og en spennende historie om hvordan det var å bygge hus, bo og leve i Dolmsundet for 1600 år siden blir kvelden uforglemmelig. Langhuset ligger rett ved hotellet, ca 200 meter ned mot sjøen. 

I langhuset fra jernalderen kan vi arrangere luncher, vorspiel og middager. Langhuset kan brukes til møterom med en annerledes ramme (her finner du ingen prosjektor!) eller møtepauser med historiefortellinger rundt bålet. Hva med å invitere en spennende foredragsholder? 

Hva med å kombinere lunch i langhuset med et ekte Jernalder-OL i historisk park? 

Her i Dolmsundet er det gjort mange funn som fører oss århundrer tilbake i tid, og for oss er historie viktig. Langhuset er derfor bygd opp på eksakt samme måte som i folkevandringstiden, helt uten hammer og spiker. Ikke nok med det, Langhuset i Dolmsundet er det eneste i hele Norge som er bygd nøyaktig de samme stolpehullene som ble avdekt under et feltkurs i arkeologi i 1997. 

Litt om historien til hotellet

Vi er stolte av å kunne fortelle at hotellet i perioden 2012-2015 har utvidet kapasiteten med å bygge 20 nye hotellrom, suite og treningsrom. Vi har i tillegg pusset opp alle rom, leiligheter og hytter slik at hele anlegget framstår som moderne og nytt. 

Dolmsundet hotell har sitt utspring fra Hitra Veikro, senere Hitra Kro og motell (1983-1991), på samme område. Hotellet ble ferdigstilt og åpnet i mars 1991. 

Det er lagt stor vekt på å bruke materialer med hittersk særpreg. Granitten i veggene og i fasaden er hentet fra Hernes ved Kvenvær i Hitra kommune. 

Dolmsundet hotell as er et privat aksjeselskap etablert 27. juli 2005. Personene bak selskapet har lang erfaring i hotell- og servicebransjen og har lokal forankring. Vi tror at den kombinasjonen skal gi et stabilt og godt hotell- og restauranttilbud til forretningsreisende, kursgjester, turister og lokalbefolkningen. 

Oppdatert