Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Tjenester, Håndverkere, Grunnarbeid, VVS

Excvator AS

Vi er et maskinentreprenør- og transportfirma med administrasjon på Dolmøy i Hitra Kommune.

Vårt firma driver tradisjonell entreprenørvirksomhet og utfører alt innen grunnarbeider med hovedvekt på tomtegraving , vei , vann og kloakk. på entreprenørsiden disponerer vi gravemaskiner, og en rekke tilleggsutstyr som sikrer nøyaktighet og høy effektivitet.

På transportsiden er vårt hovedområde masseflytting og utstyr for all slags spesialtransport.. Vi disponerer trekkvogner, lastebiler, Traktorer med  hengere og vi påtar oss en rekke utfordrende oppdrag.

Oppdatert