Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Håndverkere, Blikkenslager, VVS, Ventilasjon

H Sæther Vvs AS

- din VB-rørlegger og blikkenslager på Hitra og Frøya

H Sæther VVS AS ble etablert i 1984 av daglig leder og eier Harald Sæther. Vi er et rørlegger-, ventilasjon- og blikkenslagerfirma som dekker både Hitra, Frøya og Snillfjord kommune, og har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2.

Utover ordinært rørleggerarbeid, påtar oss jobber innen vannbåren varme, sprinkleranlegg, varmepumper, varmeanlegg og trykkluftanlegg. Vi utfører også høytrykksspyling og kamerainnspeksjon av rør med dokumentasjon samt rørsøk for påvising av rør. Vi kan være behjelpelig med å skaffe snekkere, murere, elektrikere og utføre gravetjenester. Les om våre tjenester innen rørleggerarbeid »

Av ventilasjon- og blikkenslagertjenester jobber vi med ventilasjonsanlegg, storkjøkkenventilasjon, avtrekksanlegg, ventilasjonsanlegg for garasjer, prosjektering og innregulering av nye og gamle anlegg. Vi lager alle typer beslag som pipebeslag, båndtekking av tak og vegger, gesimsbeslag, kassett tekking av vegger og generelt alt innen tynnplater og tynnplateprodukter i ulike metaller. Les mer om ventilasjon og blikkenslagerarbeid »
Oppdatert