Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Reiseliv, Lokalmat, Overnatting, Servering, Pub, Overnatting

Hjorten Hotell Hitra

Hjorten Hotell Hitra i Fillan!

Moderne og stilfullt hotell !  Hos oss er det  hjemmekoselig, god personlig service og god lokal mat og drikke. Vi ligger i sentrum av Fillan med fantastisk utsikt over fjorden. Hotellet har 45 rom av høy standard, restaurant, pub, kurs og konferanselokaler samt selskapslokaler i toppetasjen. Kjøkkenet har fokus på høy kvalitet, hvor lokale tradisjoner, nyskapende trender og lokale råvarer står i fokus.

En ny destinasjon på trøndelagskysten

Hjorten Hotell Hitra åpnet i juni 2016. Hotellet ligger midt i Fillan sentrum med en fantastisk utsikt utover fjorden. Hotellet er et moderne fullservicehotell med 45 store hotellrom av høy standard. Vi har 3 konferanserom med kapasitet fra  2-100 personer. Vi har gode selskapslokaler samt restaurant og pub.

Spis sammen

Vi satser på lokal mat og lokale mattradisjoner i en kombinasjon med innovasjon og nyskapende trender. Vi legger vekt på gode fasiliteter og har høy prioritet på god personlig service. For mer info ta kontakt med daglig leder Stig Bremnes på tlf 400 35 404 eller på [email protected]

Velkommen!
Oppdatert