Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Tjenester, Kirkegårdstjenester

Kirkegårdstjenesten

 

På våre nettsider ønsker vi at du skal finne nyttig informasjon for å ivareta et godt vedlikeholdet på gravstedet. Her finner du alt innen gravmonumenter og naturstein.

Å finne de beste løsninger er alltid viktig, og at de blir ivaretatt av noen som har dette som jobb. Selvfølgelig innenfor det gjeldende regelverk, derfor har vi lagt stor vekt på å fremheve dette spesielt.

Du skal kunne uforpliktet stille spørsmål direkte til oss. Vi lager og produserer naturstein fra Hitra og Frøya. Hentet direkte fra en stein som kunden ønsker, det kan være fra barndomsheimen/gården eller fjæra.

Vi arbeider den til et flott og verdig gravminne.

 

Vi sitter med masse informasjon om produkter - varer og tjenester som kanskje du søker svar på. Derfor kan det være lurt og gjøre en henvendelse til oss.

 

På e-post vil du få svar innen 24 timer uten forpliktelser. Det er du som kontakter oss, vi driver heller ikke med utsendelser av kataloger.

Dette sender vi pårørende når de selv ønsker det, eller vi avlegger et hjemmebesøk for mer personlig møte

 

Kirkegårdstjenesten har lang erfaring i steinindustrien, Undertegnede har jobbet og samarbeid med fem forskjellige steinhuggeri bl.a. på Eide og to på øst landet. Han kjenner derfor miljøet innen steinindustrien meget godt. Vi utfører alt innen service og vedlikehold av gravsteiner, foruten vår faglige dyktighet har vi en velutstyrt servicebil og et nytt og godt utrustet verksted på Hamarvik.

 

Vi jobber på samtlige kirkegårder både i Frøya og Hitra kommune med service arbeid på monumenter. Vi legger inn navn i monumenter og monterer alt av bronce med mer. Vi har flere gravsteder vi har tilsyn med flere ganger i året. Vårt fokus har siden starten for snart 20 år siden vært og gi deg som vår kunde, det aller viktigste "service og få jobben gjort." Derfor er det mange som bruker oss og kommer tilbake år etter år. 

Spesialfelt: Naturstein - skrifthugging, polering og utsmykking. Har ellers jobbet som kirkegårdsarbeider i Frøya kommune i perioden 1983 - 1992.

Oppdatert