Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Butikker, Tjenester, Møbel, Kontor

Kontorplan


Vårt sortiment består bl.a.av Kontorutstyr og rekvisita, Kontormøbler/Kontorstoler, Konferanse- og kantinemøbler, Skolemøbler, Helsemøbler, Ergonomiutstyr/Belysning, Arkiv/Garderobe, Kopi- og flerfunksjonsmaskiner, Printere/Telefaxer/Skannere, Kassaapperater, Frankeringsmaskiner og AV-Utstyr. Under ser du våre hovedleverandører.Se linkerfor en fullstendig liste.
Canon

En av verdens ledende leverandører av digitale produkter for dokumentbehandling, print, skann og digitalisering av dokumenter. Alt fra små personlige maskiner til store systemer.

Nettside

EFG's visjon er et Europa med kontorer fylt av glede og effektivitet. Kontor med møbler, tilpasset medarbeiderne, arbeidsoppgavene og en fremtid i endring.

Nettside

HÅG

Siden 1943 har HÅG arbeidet med å utvikle, produsere og markedsføre originale sitteløsninger. HÅG er Skandinavias ledende produsent av kontorstoler og blant de ti ledende produsentene i Europa.Kontorplan As har vært Håg partner siden 1982.

Nettside

alt

ScanSørlie er en av våre leverandører på inventar til det offentlige rom. De har produkter i flere prisklasser, alt fra rimelige bord og stoler til mer påkostede skranker og arbeidsplassmøbler fra Italia.

Nettside

Fora Form

FORA FORM ble grunnlagt i 1929, og er en av Skandinavias ledende
leverandører av stoler, sittegrupper og bord til kontraktmarkedet.
Forretningsideen er å lage møbler til steder der mennesker møtes.

Nettside

alt

Lium AS er vår samarbeidspartner på alt som ikke er standardvarer. Lium AS produserer alt du måtte ønske, fra den enkleste kontorpult til den vakreste skranken som du har sett. Med slagordet "Fra mål til møbel" er Lium AS klar til å imøtekomme ethvert ønske.

Nettside

Oppdatert