Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Tjenester, Industri, Renovasjon

Retura Sør-Trøndelag

Retura er en ledende leverandør av avfallstjenester til næringslivet – vi tar alt avfall, fra alle bransjer, over hele landet. Vår lokalkunnskap er unik, ganske enkelt fordi ingen dekker landet bedre enn oss. Sammen med våre kunder spiller vi på lag med miljøet og jobber for at mest mulig av avfallet skal komme til nytte som resirkulerte produkter. Retura er eid av både kommunale og private aktører og er en franchisebasert kjede. Med flere hundre ansatte og en omsetning på ca 2 milliarder er vi en av landets største aktører i vår bransje. Kundeporteføljen til Retura omfatter alt fra landsdekkende avtaler for store aktører som Brødrene Dahl AS, ICA og Avinor, til profesjonelle lokale løsninger for mindre enkeltstående bedrifter. Vi er bevisst vår rolle som en miljøansvarlig bedrift og vi arbeider kontinuerlig for at virksomheten skal være skånsom mot miljøet, forebygge forurensning og finne de beste gjenvinningsalternativene. BESTE LOKALE AVFALLSLØSNINGER - OVER HELE LANDET Hva mener vi med det? Retura-gruppen skal kjennes ved å være representert med den beste tilgjengelige kompetansen og gjennomføringsevnen - lokalt som sentralt. Representantene skal være lett gjenkjennelige i henhold til avtalt profil og kjedens ønskelige etterlatte inntrykk. Retura-gruppen har tatt mål av oss tl å fortjene anerkjennelsen som næringslivets foretrukne samarbeidspartner innen miljøriktig avfallshåndtering - sentralt som lokalt.
Oppdatert