Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Tjenester, Diverse, Vakthold, Alarm

Secvakt Hitra-Frøya AS

tekstbanner_hfguiden


SECVAKT HITRA-FRØYA AS
 er et offentlig autorisert vaktselskap og er partner med Securitas Alarm. Vi har 6 stk vekter i tjeneste i kommunene Hitra og Frøya. 24 timer alarmberedskap og utrykning i begge kommunene. Dette betyr at det alltid er vektere tilgjengelig i området om du som kunde skulle trenge bistand. Du kan lese mer om våre tjenester på vår hjemmeside.

Pr. januar 2014 har vi vakthold for verdier på over kr 240 millioner, og behovet for å sikre sine verdier øker i takt med at verdiskapningen øker. Innenfor privatboligmarkedet ser vi også en økt fokus på sikring av verdier, og flere ønsker vektertjenester fordi mange vil sikrer sine boliger, hytter, naust, fritidsbåter mm. Det private næringsliv og offentlig sektor har store ubeskyttet verdier pr. i dag. Disse verdiene kan stå på byggeplasser, i lagerlokaler, i havneområder og ellers rundt om på utsatte steder. Ansvaret for sikring og tiltak ligger hos eieren selv.


Om Secvakt
Alle som jobber i selskapet er utdannet vektere og har plettfri vandel. Opplæring og kurs avholdes hos Secuitas AS, men også internt basert på lokale kunnskaper. Hovedoppgaven er å gi trygghet, sikkerhet og service for våre kunder. Vi ønsker å bistå ved uønskede hendelser, samt å sikre områder og verdier på oppdrag for våre kunder.
Du kan som kunde be om bistand som ikke er nevnt her. Alle selskapets utrykninger blir loggført, og denne loggen har eier fullt innsyn i, samt politiet ved behov.

Hvis vekteren avdekker straffbare forhold så vil dette kunne meddeles politiet, og vekteren kan bistå ifht inngivelse av anmeldelse til politiet.

Oppdatert