Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Reiseliv, Overnatting, Servering, Pub

Sjøblomsten Kysthotell

Overnatting i rom med fantastisk beliggenhet, midt i Kjeila på Mausundvær

Overnatting og rom
Sjøblomsten Kysthotell på Mausund vil du finne ytterst på Trøndelagskysten utenfor Frøya. Her kan vi blant annet tilby overnatting, restaurant og pub. Sjøblomsten har 11 rom og tilsammen 34 sengeplasser til disposisjon.
  
Om Mausund
Mausund er en naturperle med en gammel bebyggelse fra den tiden stedet var ett av de største fiskeværa på Trøndelagskysten. I dag er Mausund fortsatt et livskraftig samfunn med 285 innbyggere.

Hotell i krabbefabrikk
Sjøblomsten ligger helt nede på bryggekanten på Gårdsøya, for øvrig den vakreste øya på Mausund. Her har vi innredet i den gamle krabbefabrikken som ble drevet frem til 1980, på det meste satt 69 damer og renska skjell. Fra 1960 og frem til det ble stopp i det gode seifiske på Haltenbanken, var det opp til 135 på lønningslista. Miljøet fra den tid preger fortsatt stedet.
Oppdatert