Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Brukervilkår for anbudstjenesten på hfguiden.no

  1. I hfguiden.no sin anbudstjeneste er brukeren er selv ansvarlig for at de opplysninger som oppgis på brukerprofilen til enhver tid er korrekte. Videre er brukeren ansvarlig for at anbudene inneholder relevante og riktige opplysninger om det arbeid som ønskes utført. Brukeren er ansvarlig for at anbud og annet brukerpublisert innhold som publiseres ikke er lovstridig, eller på annen måte urimelig eller støtende. hfguiden.no (Hitra-Frøya lokalavis as) er ikke ansvarlig for Brukerens brudd på brukervilkårene eller lovgivningen, og Brukeren skal holde hfguiden.no skadesløs for ethvert ansvar som måtte følge av slike forhold.
  2. Anbudstjenesten på hfguiden.no er en ren formidlingstjeneste mellom Brukeren og bedrifter som mottar forespørselen. hfguiden.no er ikke en del av avtalen mellom Brukeren og bedriften, og har intet ansvar for eventuelle forhold som oppstår i avtaleforholdet dem imellom. hfguiden.no er heller ikke ansvarlig hvis bedrifter av en eller annen årsak ikke svarer med pristilbud etter at de har mottatt forspørsel. Det for stå for tilbyders regning.
  3. Anbudsutlysningene som sidens brukere legger ut, kan ikke anses som bindende kontrakter og anbudene kan oppdateres og endres av brukeren. Brukeren bør inngå konkrete avtaler med den enkelte håndverker før utførelsen av det enkelte oppdrag. hfguiden.no er ikke part og bærer intet ansvar under slike avtaler.
  4. hfguiden.no kan ikke holdes ansvarlig for tekniske feil eller andre forhold som gjør at tjenesten svekkes eller forringes, for eksempel ved nedetid for servere, teknisk svikt på nettsiden, eller andre lignende forhold.
Oppdatert