Gå til innholdet

Jeg ønsker utvidet oppføring i hfguiden.no. Kr. 590,- eks. mva pr. mnd

Utvidet oppføring gir mulighet for logo, tekst, bilder og video. Inkl. Hfguiden i papiravisa en gang pr. mnd. Pr. mnd kr. 590,- eks. mva. Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Bestill oppføring
Meny

Her har vi det!

Skulle du være på utkikk etter en ny påhengsmotor til båten eller en overraskelse til din kjære, så kan det meget godt hende at vårt lokale næringsliv har det...

Send anbud til flere!

Ved å benytte deg av vår anbudstjeneste, kan du nå sende én forespørsel til flere lokale leverandører på en gang. Fyll ut skjema og du vil motta tilbud fra bedrifter på Frøya og Hitra.

  • 1. Beskriv jobben

  • 2. Velg type arbeid

    Velg underkategori

  • 3. Din kontaktinformasjon

Hva er hfguiden.no?

hfguiden.no er et hendig oppslagsverk for øyværinger og en profileringsarena for våre lokale bedrifter.

PRISER OG INFO OM UTVIDET OPPFØRING:
http://issuu.com/hitra-froya/docs/innsalgsbrosjyre_april_2014
Utvidet oppføring har en bindingstid på 1 år. Avtalen videreføres automatisk (ingen binding etter første år) og må sies opp ved ønske om stopp. 1 mnd oppsigelsestid.

Her har vi det!
Med et variert tilbud av detaljhandel, produsenter og tjenesteleverandører er øyregionen selvforsynt med det aller meste. Er du på utkikk etter en ny påhengsmotor, en overraskelse til din kjære eller noen til å reparere vasken i kjelleren, vil du sannsynligvis finne en god leverandør her lokalt.
 
Lett å finne:
Alle registrerte bedrifter på Hitra og Frøya er oppført i hfguiden.no med navn, adresse og telefonnummer, og er  kategorisert i bransjer og alfabetisk. hfguiden.no er også tilpasset mobiltelefoner, så du kan enkelt bruke den som oppslagsverk når du er på farten.
Bedrifter med fullstendig oppføring gir deg også nærmere informasjon om åpningstider, kart, epostadresse samt kan fortelle om virksomheten sin gjennom tekst, bilder, video og kampanjer.
 
Be om anbud:
Som bruker av hfguiden.no kan du be lokalbedriftene om det beste tilbudet med kun én henvendelse.
Ved å bruke "Be om anbud"-knappen henter du inn det beste tilbudet, enten det dreier seg om tjenester fra håndverkere eller tilbud på utstyr. Skriv inn hva du er på jakt etter og velg kategori. Din forespørsel vil da gå ut til alle leverandører med avtale med hfguiden.no, og du er sikret det beste kjøpet.
 
Kontakt oss:
Skulle du finne feil i oppføringa, setter vi pris på at du tar kontakt med oss. Ønsker din bedrift økt oppmerksomhet og flere nyttige funksjoner enn basisløsninga, kan dere kjøpe fullstendig oppføring gjennom den røde fanen øverst i høyre hjørne.

PRISER OG INFO OM UTVIDET OPPFØRING:
Oppdatert